အသားၫွပ္ေပါင္မုန္႔မ်ား ေန႔စဥ္စားသံုးပါက အူမႀကီးကင္ဆာျဖစ္ပြားႏိုင္...
အသားၫွပ္ေပါင္မုန္႔မ်ားကို ေန႔စဥ္ စားသံုးေလ့ရွိသူမ်ားသည္ အူမႀကီးကင္ဆာျဖစ္ပြားရန္ အခြင့္အလမ္းပိုမ်ားပါသည္။
ေဟာ့ေဒါ့ အပါအ၀င္ အသားမ်ားကို ေၾကာ္ေလွာ္ခ်က္ျပဳတ္ကာ တာရွည္ခံေအာင္ထားရွိေသာ အသားၫွပ္မုန္႔မ်ားတြင္ ၾကာရွည္ခံ ဓာတုေဗဒပစၥည္းမ်ား၊ အေရာင္ဆိုးေဆးမ်ားကို ေခတ္မီနည္းပညာျဖင့္ ေပါင္းစပ္ျပဳလုပ္ထားသျဖင့္ စားသံုးသူမ်ားအတြက္ အူမႀကီးကင္ဆာ ျဖစ္ပြားေစႏိုင္ပါသည္။
ေန႔စဥ္ အသားၫွပ္ေပါင္မုန္႔စားသံုးသူ ၁၀၀၀၀ကို သုေတသနျပဳခဲ့ရာတြင္ ၂၁ ရာခိုင္ႏွဳန္းမွာ အူမႀကီးကင္ဆာျဖစ္ပြားၾကသည္ကို ေတြ႕ရေၾကာင္း သုေတသနပညာရွင္မ်ားက ေျပာၾကားထားပါသည္။
Look back to memory lane
-
ဟိုးအရင်နှစ်တွေက Memory အဟောင်းတွေ ပြန်ကြည့်မိရင် စိတ်က ရုတ်တရက် နူးညံ့
ကြည်လင်သွားသလိုပဲ... ချက်ချင်းကို စာအသစ်တွေ ရေးဖွဲ့ချင်စိတ်လည်း
ဖြစ်လာမိတယ်။ ဒါမယ့်...
4 weeks ago
0 Comments:
Post a Comment